A HELYI VÁLASZTÁSI IRODA TÁJÉKOZTATÓJA

a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2019. október 13. napi választásán Bölcske településen a Települési ROMA nemzetiségi választás során a megszerezhető mandátumok száma 3.

A Települési Roma nemzetiségi választásra 3 fő kérte Települési Roma nemzetiségi önkormányzati képviselő-jelöltként a nyilvántartásba vételét, így a szavazólapon is 3 fő neve szerepel, mely megegyezik a megválasztható képviselők számával.  Érvényesen szavazni a jelöltek neve melletti körbe elhelyezett két egymást metsző vonallal lehet ( +  vagy X  jel).

Emellett Bölcske településen sor fog kerülni Területi Roma nemzetiségi választásra, valamint Országos Roma nemzetiségi választásra is, mely szavazólapokon listára történik a szavazás. Érvényesen szavazni mind a két szavazólap esetében 1 listára lehet a körbe elhelyezett két egymást metsző vonallal lehet ( +  vagy  X  jel).

Mindhárom Roma nemzetiségi szavazólap zöld színű lesz, melyhez a választópolgárok egy zöld színű borítékot kapnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a lezáratlan borítékban lévő, valamint a borítékon kívül található zöld szavazólapok érvénytelenek lesznek, ezért kérjük, hogy a szavazás során különösen figyeljenek a zöld szavazólapok zöld borítékba helyezésére és a boríték lezárására. 

Bölcske Községi Önkormányzat
Cím: 7025 Bölcske, Kossuth L. út 5.
Telefon/Fax: +36-75 / 535-012
Web: www.bolcske.hu
E-mail: polghiv@bolcske.hu
Polgármester: Baranya István
Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 8.00 - 12.00 h
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 13.00 - 16.00 h
Csütörtök: 13.00 - 16.00 h
Péntek: 8.00 - 12.00 h