Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése.

Az állampusztai országos büntetés-végrehajtási intézetben felügyelői állást szerezhetsz!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2020. március 16-tól rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be. A falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és – a megszokottal ellentétben – nem látogatnak ki az ügyfelekhez.

A koronavírusok alapvetően állatok körében fordulnak elő, ugyanakkor egyes koronavírus törzsekről ismert, hogy képesek az emberben is fertőzést okozni.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosi rendelés szabadság miatt 2020. február 24-től 2020. március 20-ig valamint a fogorvosi rendelés az alábbiak szerint változik:

Bölcske Községi Önkormányzat elismeri és támogatja a településen élő vagy dolgozó természetes személyek, civil szervezetek, önszerveződő közösségek (a továbbiakban együtt: szervezetek) helyi közéletre gyakorolt hatását.

Az enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, ami a tapasztalatok szerint a szabadtéri tűzesetek számának emelkedéséhez vezet.

A Nemzeti Földügyi Központ Hirdetménye a Nemzeti Földalapba tartozó földrészletek nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével történő értékesítésére vonatkozóan.

Tisztelt fogászati páciensek, szülők!

Magyarország kormánya a 10/2020. (III. 14.) EMMI rendeletben az egészségügyi vészhelyzet miatt, annak teljes fennállása alatt a következőképpen szabályozza a fogászati ellátást:

CSAK SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS VÉGEZHETŐ

Az Európa Tanács 1990. február 22-én tette közzé a bűncselekmények áldozatainak chartáját, azóta ez a nap az Áldozatok Napja.

A koronavírus Olaszországban történő megjelenésére tekintettel azon személyek, akik az elmúlt 14 napban Olaszország érintett részén – az észak olaszországi Lombardia, Veneto, Emilio-Romagna, Piemonte, Lazio tartományban (Milánó, Padova stb.) és környékükön – jártak (Velencei Karnevál, síelés stb.), a hazajövetelüket követően igyekezzenek otthonukban maradni (senkivel nem érintkezni, iskolába, munkahelyre nem menni) további intézkedésig.

Tisztelt Felhasználók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés kockázata miatt a Mezőföldvíz Kft. 2020. március 16-tól bezárja személyes ügyfélszolgálati irodáit és egyéb ügyfélfogadási pontjait.

Bölcskei Közös Önkormányzati Hivatal pályázatot hirdet Bölcskei Közös Önkormányzati Hivatal pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

A koronavírus nem, de olyan csalók már megjelentek Magyarországon, akik az Egészségügyi Világszervezet, a WHO nevében telefonon próbálnak pénzt kicsalni jóhiszemű emberektől.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. január 1-jétől a mérőórák leolvasását a Mezőföldvíz Kft. új eljárásrend alapján végzi:

Alkategóriák

A járványhelyzet miatt az ügyfélfogadás jelenleg SZÜNETEL!

Bölcske Községi Önkormányzat
Cím: 7025 Bölcske, Kossuth L. út 5.
Telefon/Fax: +36-75 / 535-012
Web: www.bolcske.hu
E-mail: polghiv@bolcske.hu
Polgármester: Baranya István
Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 8.00 - 12.00 h
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 13.00 - 16.00 h
Csütörtök: 13.00 - 16.00 h
Péntek: 8.00 - 12.00 h