2019. december 15-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Bölcskéről és Madocsáról Paksra és Dunaföldvárra.

  • A Paks-Madocsa-Bölcske-Dunaföldvár útvonalon mind munkanapokon mind hétvégén a jelenleginél egyenletesebb és kismértékben bővülő kínálat lesz biztosított, melynek eredményeképpen javul a települések autóbuszos kiszolgálása, így hétvégén is egyszerűbbé válik az utazás a térségben.
  • Kedvezőbbé válnak a csatlakozások, mivel az új menetrend szerint jellemzően Pakson Szekszárd-Pécs, Dunaföldváron pedig Dunaújváros-Budapest felé és felől 8-10 perc áll rendelkezésre a főbb térségi és a távolsági autóbuszjáratok közötti átszállásokra.
  • Új eljutási lehetőség lesz minden nap az esti időszakban Paksról 20:05-kor Madocsára, Bölcskére, Dunaföldvárra és Dunaújvárosba, a kora hajnali órákban pedig Madocsa mellett már Bölcskéről is elérhető lesz közvetlenül Paks (érkezés: 4:25-kor) átszállással pedig Szekszárd.
  • A reggeli időszakban tanítási napokon Paksról 6:30-kor gyorsjárat közlekedik Szekszárdra, így a településekről paksi átszállással Szekszárdra utazók a jelenleginél gyorsabban és kényelmesebben érhetik el a tolnai megyeszékhelyt.
  • A délutáni időszakban Dunaföldvárról minden nap 15:10-kor induló járat Paksig meghosszabbított útvonalon közlekedik.

A vonal menetrendje innen letölthető.