Elektronikus ügyintézés
TIPP: Horgásztanya
A Horgász egyesület 2015-ben újította fel a horgásztanyát melyet fás, füves terület ölel körbe a vízparton és saját csónakkikötővel rendelkezik . Előre bejelentett igény esetén lehetőség van kenuzásra, csónakázásra.

Még több Bölcskei látnivaló

Mi újság Bölcskén?

Tájékoztató díjbeszedésről Bölcske területén

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: NHKV Zrt.)  megbízásából a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorcium (a továbbiakban: Konzorcium) látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjhátralékok követeléskezelési feladatait. A Konzorcium a szerződés teljesítésébe alvállalkozóként bevonta a Felsőszentiváni „PLUSZ-PROFIT” Kft-t, amely cég munkavállalója végzi az NHKV Zrt. által a hulladékgazdálkodási  közszolgáltatási díjról kiállított, kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján a számla teljes összegének  készpénzben történő beszedését, továbbá rögzíti az ingatlanhasználattal összefüggő adatváltozásokat. A „PLUSZ-PROFIT” Kft-t munkavállalója

 – díjbeszedőként – megbízólevéllel és sorszámmal ellátott, díjbeszedésre jogosító arcképes igazolvánnyal rendelkezik, melyek bemutatása mellett személyazonosságát felhívásra minden esetben igazolja.

 

Az NHKV Zrt. tájékoztatása szerint számlázással kapcsolatos ügyekben, csekk pótlás, túlfizetés, téves utalás, csoportos beszedés esetén az ügyfélszolgálattól kérhető tájékoztatás a +36 1 999 6464 telefonszámon, vagy ugyfelszolgalat@nhkv.hu címen.

A díjbeszedés Bölcske község területén 2018. április 17-én kezdődik és előreláthatólag két hétig tart.

 

Bölcske, 2018. április 17.

Bölcske Községi Önkormányzat