Elektronikus ügyintézés
TIPP: Kőtár
Az i.e. 1900 körül kialakuló bronzkor egyik központi területe, a külföldi és hazai régészeti irodalom sokat emlegetett lelőhelye Bölcske, amely a római kori úthálózat egyik állomása volt, dunai átkelőhellyel. Ezt bizonyítja az első magyarországi víz alatti régészeti feltárás eredményeképpen előkerült oltárkövek sokasága, amelyeknek a kőtárunk ad otthont.

Még több Bölcskei látnivaló

Mi újság Bölcskén?

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. hírei

2018-as évtől a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás feladatait a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el Bölcskén, továbbá a Paksi Hulladékkezelő Központ üzemeltetését is teljes körűen átvette a Paksi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-től.

A házhoz menő hulladékgyűjtés rendszerében nem történt változás, a korábban megszokott rendszer szerint végezzük továbbra is. Az ügyfeleink a gyűjtési naptárat a jövőben a http://www.khg.hu/paks.html oldalon érhetik el. A honlapot folyamatosan frissítjük további információkkal.

A zöldhulladék gyűjtés januári időpontjai:

- Bölcske, Madocsa: január 12. és 26.

Az ügyfélszolgálat a már megszokott helyen a Paks Város Polgármesteri Hivatalának földszintjén található. A nyitva tartása az alábbiak szerint módosult:

- Hétfő- Szerda: 8:30- 14:30

- Csütörtök: 8:00- 20:00

- Péntek: 8:30-14:30